Background Image

Se hur tjänsten fungerar

Detta är Ehandelsindex

Kraftfull sökmotor

Vi låter dig söka på alla frontend-tekniker som används
inom e-handel. Korskör dina sökningar med bransch eller bolagsdata för att träffa ännu mer exakt.

Lead generering

Med våra verktyg du en unik möjlighet att segmentera
din målgrupp och hitta dina framtida kunder. Du kan även
bevaka branscher, butiker eller specifika sökningar.

Branschstatistik

Hur utvecklas de olika e-handelsnischerna mot varandra.
Var är marknadspenetrationen låg och var finns det
öppningar för nyetableringar.

Data in i dina egna system

Vill du använda vår information i ditt eget affärssystem eller i en egen tjänst? Vi har möjlighet att ta fram dataunderlag manuellt eller så kan ni dra ut exporter själva ur verktyget.

Butiksinformation

Vi har historik på de flesta e-handlare sedan 2010, vilken teknik de använder och har använt, vi vet hur och när e-handlare byter leverantörer mm.

Målgruppsanalys

Vill du få en överblick av vilka tekniker eller hur framgångsrika e-handlare i en viss nisch är kan du använda våra graföversikter för att analysera ett visst urval och se vad som är unikt för dem.

Rapporter

All vår data kan manipuleras av dig i våra kraftfulla rapportverktyg. Vi har inte tänkt på allt, men du får full frihet att anpassa tjänsten efter vad du är intresserad av.

Business Intelligence

Ge oss en utmaning, berätta för oss vad du vill undersöka eller vad för data du behöver för svensk e-handel.

Marknadsanalys

Vi har Sveriges enda kompletta databas och rapportunderlag helt baserat på faktiska siffror. Inga enkäter, inga gissningar, allt är fakta.

Benchmarking

Jämför din verksamhet med konkurrenter, se vad som särskiljer framgångsrika e-handlare från de mindre framgångsrika baserat på leverantörer, köpvillkor och andra faktorer.


Detta kan du göra med Ehandelsindex

Genom att prenumerera så får ni alltid tillgång till uppdaterad data, bevakningar som rapporterar om förändringar i er data, support, trendbevakning, tillgång till de nya butiker som dyker upp och information om de som försvinner samt möjlighet att bevaka era konkurrenter. Er data och era möjligheter att agera rätt på datan blir helt enkelt bara bättre och bättre över tid när ni prenumererar. Dessutom kan ni få tillgång till vår analysavdelning som hjälper er att använda indexet på bästa möjliga sätt så att ni får ut maximalt av värde.

Snabb RoI.

Genom att understödja era analyser och beslut med uppdaterad och rätt data och därifrån agera möjliggör en mycket snabb ”return on investment”.

Jämför olika branscher

Jämför olika branscher inom e-handel. Kan användas för att hitta lönsamma nischer att etablera sig inom eller för att analysera risker och brister inom vissa branscher.

Jämför alla svenska e-handlare.

Jämför alla svenska e-handlare  på olika nyckeltal. Kan användas för att sammanställa topplistor, hitta uppköpskandidater eller bra exempel som man vill lyfta fram i diverse sammanhang såsom tävlingar eller branschtidningar

Bevaka kriterier och branscher.

Lägg en bevakning på sökningar, branscher och leverantörer och bli underrättad när vår data förändras. Kanske jobbar du på en betalväxel och vill få e-post när nya butiker ansluter sig eller faller bort hos konkurrenten?

Göra egna urval och sökningar.

Göra egna urval och sökningar baserat på svensk e-handel för att få fram en lista på e-handlare som matchar dina urvalskriterier. Kan exempelvis användas för leads, prospektering och/eller kontaktlistor för bearbetning.

Jämför leverantörer.

Se hur tillväxten och lönsamheten för en leverantör av kortbetalningar eller logistiktjänster ser ut och jämför denne mot konkurrenterna. Kan användas för att se trender inom betalsätt eller fraktsätt och för att göra upphandlingsbeslut baserat på övergripande trender inom svensk e-handel.


Exempel 1 - Hitta nya kunder

Vår databas innehåller majoriteten av svenska e-handlare och för att du ska kunna få relevanta underlag för bearbetning så klassificeras de alla efter vilka leverantörer de använder, vilken teknik de har och deras bolagsdata. Gräv djupare och välj en enskild variabel bland våra 1000 klassificeringspunkter.

Hitta alla e-handlare med Magento och en viss omsättning

Kanske säljer du en tjänst som primärt används av e-handlare med Magento som e-handelsplattform. Du har även märkt att kunderna som omsätter 10 miljoner och uppåt är betydligt mer intressanta för dig att bearbeta i ett första steg. Enkelt gör du en sökning för att få e-handlare som matchar båda kriterier.

Du kan också:
- Söka fritt och kombinera fritt bland våra 1000 sökkriterier. Varje plattform, logistiker, betalleverantör är ett enskilt sökkriterie.
- Kombinera leverantörer med data om ort, kreditrating, omsättning och liknande.
- Söka i alla kategorier och kombinera med andra sökkriterier. Exempel: Hitta alla sport-ehandlare som använder Prestashop.


Product Image

Exempel 2 - Fördjupa din kunskap om din egen kund.

Du har självklart tillgång till utökad information om nyckeltal, kontaktuppgifter och liknande data. Du behöver inte längre använda tredjepartsverktyg för att hitta kreditlimits och rating. Det ingår i alla våra paket. Du kan också förädla hela ditt kundregister om du vill veta speditörer, e-handelsplattformar och annan data för dina egna kunder.

Se marknadsandelar samt konkurrenter eller tvillingbutiker för dina kunder.

Du kan också se alla tekniker och leverantörer som butiken använder. Du kan även se historik på när butiken började använda eller slutade använda en viss teknik. Exempelvis kan det vara relevant om de är nybliven användare av en viss teknik, då de isåfall kanske ej valt partners kring specifika tjänster.

Du kan också:

-Se all historisk bolagsdata för butikerna.
-Se kontaktinformation för butiken.
-Se historiska skärmavbilder för butiken.
-Se marknadsandelar för butiken.

Product Image

Exempel 3 - Exportera all data till ditt eget CRM-system eller kunddatabas

Du kan exportera alla dina sökningar till ditt eget CRM-system eller för egen bearbetning i Excel. Du kan också varje gång du sparar en sökning välja om den ska bevakas och skicka alla nya hittade butiker till din e-post dagligen.

Var först med att hitta nya kunder i din målgrupp

Om du väljer att bevaka en sökning kommer vi att underrätta dig såfort vi hittar en ny butik som matchar ditt urval. Exempelvis vill du kanske bevaka alla butiker på din ort som har en viss omsättning. Om du bevakar detta kommer du på dagen när vi hittar en ny butik som matchar att underätta dig.

Du kan också bevaka dina egna kunder, kanske vill du veta när dina kunder inaktiverar en tjänst från dig eller när de aktiverar den. Om de inaktiverar din tjänst kan det vara en tydlig signal att ni måste jobba med efterförsäljningsprocessen på just denna kund.

Vår exportfil kan läsas av de stora CRM-systemen, och du kan enkelt hålla din kundinformation uppdaterad.

Product Image

Exempel 4 - Trender, Analyser, Strategier.

Behöver du veta vilka kunder som är i den snabbast växande marknaden, kanske är dessa de kunderna du ska satsa på i ett initialt kunderbjudande. I tjänsten kan du se hur hur alla branscher utvecklas baserat på riktig omsät- tningsdata. Du kan också se våra beräknade tillväxtkurvor och marknadsandelar i varje kategori.

Se utvecklingen för en leverantörskategori

Vilka leverantörer ökar, vilka minskar och vilka är störst. Detta är värdefullt om du exempelvis funderar på vilka integrationer och partners du ska jobba med i framtiden. Du kan också analysera en enskild bransch då du kan få en överblicksbild på branschen gällande storleksfördelning och leverantörer. Är detta en bransch som passar din målgruppsprofil?

Hitta snabbväxande branscher
Du kan jämföra alla kategorier och hitta de som växer snabbast eller är mest lönsamma, eller varför inte de som har minst konkurrens?

Product Image

Exempel 5 - Analysera en bransch

Vill du analysera dina konkurrenter eller bara analysera branscher för att hitta potentiella uppköpskandidater eller kanske en underetablerad bransch, då har vi verktyget för dig.

Analysera Leksaksbranschen

Hitta alla butiker som är aktiva i denna kategorin, sorterade på omsättning.

Se total tillväxt beräknad per månad för branschen

Få benchmarks gällande omsättning och lönsamhet för branschen, som du sedan kan jämföra med andra branscher.

Se nyckeltal gällande konverteringsgrad, trafik och snittorder samt deras trend.

Product Image

Priser för våra olika paket

  3 mån 6 mån 12 mån
Pris/mån i SEK 7995 kr 5995 kr 3995 kr
Urval Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Användare 1 1 5
Max sökresultat per urval Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Sökkriterier 951 951 951
Branscher 290 290 290
Målgruppsanalys
Jämför Branscher
Lista alla butiker i en bransch
Kontaktinformation på butiker
Historiska förändringar på butik Nej
Exportfunktion Nej
Automatisk Bevakning Nej Nej
Skräddarsydda sökningar Nej Nej
Branschrapporter Nej Nej

Behöver du hjälp att välja rätt paket? Maila eller ring oss så analyserar vi dina behov kostnadsfritt och ger ett förslag.

Kontakta oss!

Vill du veta mer?

Om du vill få hjälp att välja rätt paket för dig eller få mer information och praktiska exempel finns vi här för dig.

Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

Kontaktinformation

Ring: 0707-367174
E-posta: marknad@ehandel.se

EHANDEL SE AB
Industrigatan 83
25232 Helsingborg

Lämna ett meddelande så ringer vi upp eller svarar via e-post
Message sent - Thanks for your enquiry
Please complete all fields correctly